Kaisa.jpg

KAMERAN TAKANA

Olen Kaisa Savolainen, Kangasalla asuva valokuvaaja ja kolmen lapsen äiti.

Omat lapset ovat oikeastaan syy siihen, miksi valokuvaus on työni tänä päivänä. Heitä minä aloin kuvata jo yli kymmenen vuotta sitten ja halu kehittyä paremmaksi kuvaajaksi oli suuri. Vähitellen ymmärsin, että tämä on minun juttuni ja minulla olisi varmasti annettavaa muillekin. Olen kyllä tiennyt aina, että viihdyn luovan työn ja ihmisten parissa, mutta kesti aika kauan löytää juuri se oma unelmatyö.

Kuvaustyylini on lempeä ja luonnollinen. Hyödynnän pääasiassa luonnonvaloa ja pyrin tallentamaan kuviin aitoja tunteita ja tunnelmia. Haluan, että kuvistani välittyy ihmisten välinen vuorovaikutus.

Valokuvaamisen ja perheeni lisäksi minulle tärkeitä asioita ovat hevoset ja ratsastus. Hevosten kanssa puuhailu on paras keino rentoutua. Pidän myös matkustelusta, hyvästä kahvista ja suklaasta, huvipuistoista, ystävistäni ja kauniista asioista ympärilläni.

Työssäni valokuvaajana parasta on tutustua teihin ja viettää aikaa kanssanne tallentaen samalla teidän tarinaanne kuviksi, joiden avulla voitte vielä vuosienkin päästä palata tärkeisiin hetkiin. Jos mietit, että koska on hyvä aika varata kuvaus, niin se on nyt. Tätä hetkeä ei koskaan saa takaisin.

Tervetuloa kuvattavaksi, otetaan yhdessä lempikuviasi!

Kaisa