kaisa.jpg

KAMERAN TAKANA

Hei! Ihanaa, että olet löytänyt sivuilleni.

Olen Kaisa Savolainen, Kangasalla asuva valokuvaaja ja kolmen lapsen äiti.

Omat lapset ovat oikeastaan syy siihen, miksi valokuvaus on työni tänä päivänä. Heitä minä aloin kuvata jo lähes kymmenen vuotta sitten ja halu kehittyä paremmaksi kuvaajaksi oli suuri. Vähitellen ymmärsin, että tämä on minun juttuni ja minulla olisi varmasti annettavaa muillekin. Olen kyllä tiennyt aina, että viihdyn luovan työn ja ihmisten parissa, mutta kesti aika kauan löytää juuri se oma unelmatyö.

Kuvaustyylini on melko hempeä ja lempeä. Hyödynnän pääasiassa luonnonvaloa ja pyrin tallentamaan kuviin aitoja tunteita ja tunnelmia.

Valokuvaamisen ja perheeni lisäksi minulle tärkeitä asioita ovat hevoset ja ratsastus. Hevosten kanssa puuhailu on paras keino rentoutua. Pidän myös matkustelusta, hyvästä kahvista ja suklaasta, huvipuistoista, ystävistäni ja kauniista asioista ympärilläni

Työssäni valokuvaajana parasta on tutustua teihin kaikkiin kivoihin ihmisiin ja viettää aikaa kanssanne tallentaen samalla teidän tarinaanne kuviksi, joiden avulla voitte vielä vuosienkin päästä palata teille tärkeisiin hetkiin.

Tervetuloa kuvattavaksi, otetaan yhdessä lempikuviasi!

Kaisa